Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


luni, 8 iunie 2009

Table runner

Imi place sa lucrez hexagoane si daca se poate cat mai mici,
acestea avand latura de 0,9 cm
======================================================

5 comentarii:

Ela spunea...

Se vede ca-ti plac dupa cat de repede le lucrezi!
Ce dimensiuni are??
Ela

Quilt Online spunea...

este de 40cm/60 cm,nu-mi place fotografia in realitete este mult mai frumos.

lili.constanta spunea...

multumesc pentru comentariul de pe blog! :)
sunt convinsa ca realitatea este mult mai presus de fotografie! ...si-mi imaginez cat de migaloase pot fi hexagoanele cu latura de 8mm pe care le scapi printre degete...

Geta Grama spunea...

Cat sunt de mici haxagoanele ! Cand veniti pe la mine, neaparat sa il aduci sa-l vad !

Csilla spunea...

Am aflat de un blog numai despre hexagoane, poate nu-l stii inca: http://hexagonquilt-along.blogspot.com/. Si aici mai gassti idee de folosire a hexagoanelor: http://mousechirpy-polkadotpineapple.blogspot.com/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...