Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


marți, 23 iunie 2009

Tot curbe


La o fatza de masa veche am adaugat fasii de material verde si am
obtinut ceva nou si interesant.

dintr-o rochie de matase verde .......

De 3 zile ma joc cu aceste curbe,se croiesc si se impletesc la fel de
usor,mai greu este la cusut fiindca nu stiu exact cum trebuie sa fac .
=========================================================

3 comentarii:

Karen spunea...

Wonderful!

Csilla spunea...

Tare te-ai indragostit de tehnica aceasta cu curbe, si au iesit lucruri foarte frumoase. Vai, cat te invidiez pentru materialul cu floarea soarelui (lalelele si floerea soarelui sint florilele mele preferate), dar daca este din matese nu este asa de simplu lucru cu ea.

Ela spunea...

Deja te joci cu ele! Foarte frumoase combinatiile! Sunt curioasa ce reactie vor avea cei ce le vor primi!Dupa cum te stiu , sigur ajung cadouri!
Ela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...