Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


miercuri, 24 martie 2010

Paste cu iepurasi

2 table runner : iepurasi si oua aplicate ,am cusut cu zig-zag
pe margine si apoi am quiltuit.

6 comentarii:

Alexandra spunea...

Vai ce frumosi sunt! Iar tu esti nemaipomenit de productiva. Am descarcat si eu adineauri un tipar cu o gainusa si niste oua - ti-l trimit, poate ai timp sa-l faci pana la Paste :-))

Anna spunea...

Wow. Ce bine ar fi sa am putin de timp acuma... Arata foarte bine.

Ela spunea...

Admir la tine ca mereu le faci pe toate la timp!Felicitari harnicuto!!

gloria spunea...

Muy bonito,felices pascuas. Besos.

gloria spunea...

Hola, mi perra se llama Olimpía. Besos.

Carrie P. spunea...

You have made some very cute things for Easter, I wish you and your family Happy Easter too. Thanks for coming by my blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...