Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


vineri, 23 noiembrie 2012

Un viitor quilt pat





















Acum cos cu mare placere hexagoane pentru un quilt mare de pat.
Tutorialul il am  dela  Geta .
Floarea din mijlocul sferei are aceiasi nuanta de material ca cel ce inconjoara sfera.Am gandit sa fac acest quilt din 5 sfere.Oare e bine ? Voi vedea, acum sunt la jumatatea lucrului si mi-am propus ca pana la finele lunii sa-l termin.
Si quiltuit....De mana.....

5 comentarii:

Ela spunea...

Da'stiu ca nu te joci!5 sfere si quilting de mana??!!Braaaavoooooo!!!

Silvia spunea...

WOW, o sa fie un quilt de pat foarte valoros! Foarte frumos pana acum!

Geta Grama spunea...

wow!wow! wow! ma intreb cum vei aranja cele 5 sfere!

Mihaela spunea...

Maaama ce realizare! Atatea hexagoane.....si sfere! Si ce frumos ai asociat culorile!Dar sunt curioasa cum o sa asezi 5 sfere?

QUILTONLINE spunea...

ASA-I.
NICI EU NU STIU CUM VOR FI
IMPREUNA ACESTE SFERE FRUMOASE.
EXISTA DORINTA ACUM SI
CHEF DE LUCRU.
MULTUMESC PENTRU GANDUL BUN.