Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


sâmbătă, 30 martie 2013

Table runner cu lalele

Din ciclul ==e primavara -iata si lalelele= :

Va fi un dar deosebit de placut pentru sarbatorile din aceasta primavara. Cred ca aceste suporturi  de servit sunt viu colorate si foarte practice.Se adauga tabloului cu lalele.

Un comentariu:

Silvia spunea...

Felicitari Ortansa! Cand ai avut timp sa lucrezi si la quiltul comun si la acest proiect? A iesit foarte frumos, vesel si festiv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...