Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


miercuri, 30 octombrie 2013

Asociația Internațională Quilt/2013Ofer aceste flori deosebit de frumoase,acum in plina toamna, prietenelor cu care am lucrat sfera minunata si pentru care am primit premiul 3 - sectiunea grup la  Quilt Festival /Houston / 2013.


Toate lucrarile premiate se pot vedea in aceasta expozitie.

5 comentarii:

Silvia spunea...

Felicitari draga prietena! Superbe flori, multumesc!

Geta Grama spunea...

Felcitari, Ortansa, ma bucur ca am fost impreuna in aceasta aventura.

Carmina spunea...

Felicitari, Ortansa! la fel si celorlalte doamne!!!

lili.constanta spunea...

Felicitari-Felicitari-Felicitari!!!

iorgan spunea...

Felicitari la toate fetele !si la cat mai multe premii. Bravo voua !Ma bucur ca si romancele sunt recunoscute in arta quiltului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...