Quiltul este o piesa formată din 3 straturi.Primul strat este cel conceput pentru a fi decorativ,creat din dantele,aplicatii sau peticele de material cu forme geometrice diferite, combinate armonios conform unor metode si tehnici de cusut.Stratul din mijloc este din vatelină iar ultimul strat din bumbac.Quiltul a fost folosit iniţial pentru cuverturi.Acum este utilizat si în scop decorativ, de la faţă de masă, perne, genţi, podoabe, tablouri sau felicitari. Quiltingul devenind o artă a îmbinării textilelor. Am început să lucrez quilturi, combinând culori, modele şi materiale,invatand mereu si aplicand tehnicile si metodele intalnite in aceasta vasta lume a patchwork-ului si quilt-ului. Cele mai multe din lucrarile mele le-am făcut cadou.


sâmbătă, 8 decembrie 2012


Iata acolo sus,casa mea, cu  bradul alaturi.In stanga  fotografiei se vede soseaua ce strabate orasul Breaza. Priveliste ce incanta ochiul  Silviei,prietena cu casuta din vale.Avem aceasta placere de a ne darui fotografii cu fiecare ocazie.

3 comentarii:

Ela spunea...

Se vede si terasa!!!Ce privelisti frumoase aveti voi,doua!!!

Mihaela spunea...

Ce-mi place!!!!
Mai vreau poze dinastea tandem!
Peisajul e minunat! Dar doar sa-l privesc de la caldurica! Mie nu-mi place iarnaaaaa!!!
Mai, Ortansa, drumul spre tine nici macar acum, cand pomii nu mai au frunze, nu se distinge. La tine e un adevarat cuib de vulturi!
Da', ce-i drept, nici la Silvia nu-i altfel!Daca n-as fi fost, mi-as fi spus la fel ca la tine: accesul se face doar aeropurtat! ;)

ena spunea...

E minunata privelistea si iarnaaaa, anotimpul meu preferat. Sa fi sanatoasa Ortansa si sa traiesti multi ani fericita in casuta ta !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...